Menu

Jouw woning verkopen

Je bent op zoek naar een makelaar die jouw woning kan verkopen. Een deskundige en goed opgeleide makelaar die jou een objectief en eerlijk een verkoopadvies geeft. Die thuis is in de bollenstreek, die beschikt over een groot netwerk en weet waarover hij praat. Iemand die waar maakt wat hij belooft, die heldere afspraken met je maakt en zijn uiterste best doet om jouw woning optimaal te presenteren. Die belang hecht aan een goed en persoonlijk contact met zijn opdrachtgevers en pas tevreden is als jouw woning voor de beste prijs wordt verkocht.

Verkoopstrategie

Een goede verkoopstrategie zorgt ervoor dat jouw woning snel wordt verkocht tegen de beste voorwaarden. Laros Makelaardij heeft een jarenlange ervaring opgebouwd met de verkoop van huizen. Geen verkoop is hetzelfde, ieder huis heeft zijn eigen specifieke kenmerken en zijn eigen doelgroep. Hans Laros kan u als geen ander adviseren over de beste verkoopstrategie.

Pakkende promotie

Bij de verkoop van woningen draait het natuurlijk óók om een optimale presentatie. De zoektocht op funda begint immers bij het bekijken van de foto’s. Laros Makelaardij maakt altijd gebruik van een professionele fotograaf en een professionele inmeter. Indien gewenst kan er ook een pakkende video worden gemaakt. Hierdoor wordt jouw woning optimaal gepresenteerd en krijgt deze een prominente plek op Funda. Natuurlijk wordt de woning ook onder de aandacht gebracht via de sociale media.

Duidelijke communicatie

Een transparante communicatie tijdens het verkooptraject is echt essentieel. Wij houden vinger aan de pols tijdens het hele verkooptraject en onze dienstverlening eindigt niet op het moment van het tekenen van de koopakte, maar loopt door tot en met de inspectie en het transport van de woning.