Menu

Aanbod koop

Jacoba van Beierenweg 95 a, Voorhout

 • Verkocht

Zoek u echt een uniek object, kom dan zeker kijken bij kookstudio De Tulphoeve! Na de aankoop in 2011 is de toentertijd vervallen bollenschuur (1910) omgetoverd tot een luxe en duurzame kookstudio met op de begane grond een ruime pantry en twee uitermate gezellige kookzalen. Op de eerste verdieping zijn er één jaar geleden drie zeer goed verhuurbare B & B’s aan toegevoegd met vrij uitzicht over de bollenvelden. Na een jarenlange succesvolle exploitatie hebben de eigenaren gekozen voor een nieuwe uitdaging en laten een prachtige en volledig gerenoveerde bollenschuur achter. Het totale vloeroppervlakte van de bollenschuur bedraagt maar liefst 477m2! Tot de verkoop behoort ook de vrijstaande woning, deze dient gemoderniseerd te worden. De totale perceeloppervlakte bedraagt 4.277 m2, daar behoort ook het achtergelegen perceel bij met een agrarische bestemming.


Kenmerken

 • Pand soort
 • Pand status
 • Aantal kamers
 • Aantal slaapkamers
 • Bouwjaar
 • Inhoud
 • Woonoppervlakte
 • Perceeloppervlakte
 • Particulier
 • Verkocht
 • 4
 • 3
 • 1950
 • 372 m3
 • 101 m2
 • 4277 m2

Indeling

Woning
Entree, hal met de garderobe, de toiletruimte, de meterkast (6 groepen) en de trapopgang naar boven. De woonkamer heeft een erker aan de voorzijde, een laminaatvloer, ingebouwde kastruimte en openslaande deuren aan de achterzijde. De keuken is voorzien van een eenvoudig keukenblok en via de keuken heeft u toegang tot de bijkeuken met de opstelling van de cv-ketel (Nefit 2021), de aansluitingen voor de wasapparatuur en een deur naar de achtertuin.

Kookstudio
De kookstudio is bereikbaar via een zij-entree. U komt binnen in de royale pantry met de warmtepomp, een alarminstallatie en keurig weggewerkt de verdeler voor de vloerverwarming. De pantry beschikt over een keuken met veel opslagruimte in kasten en lades en is verder voorzien van een vaatwasser, een wasmachine, een industriële vaatwasser en twee koelkasten. Aan de voorzijde bevindt zich de gezellige kleine kookzaal met een fornuis en een rookmelder (thermisch). Via de pantry is een opslagruimte met een vriezer te bereiken evenals het dames- en herentoilet. Tenslotte aan de voorzijde een kantoorruimte met vier ingebouwde kasten waarvan er één wordt gebruikt als meterkast (23 groepen, 4 aardlekschakelaars en 3x krachtstroom). Aan de achterzijde bevindt zich de meer dan royale kookzaal met twee keukens, ook hier vloerverwarming en openslaande deuren aan de achterzijde met vrij uitzicht over de bollenvelden. Alle ruimtes kunnen uiteraard ook voor andere doeleinden worden ingezet, de bollenschuur is wat dat betreft multifunctioneel te gebruiken. Het totale oppervlakte van de bollenschuur/kookstudio (eerste en tweede verdieping) bedraagt maar liefst 477 m2!

Eerste verdieping

Woning
Overloop, met aan de voorzijde de eerste en de tweede slaapkamer, beide met een laminaatvloer en ingebouwde kastruimte. De badkamer heeft een douche en een wastafel en is evenals de ruime derde slaapkamer gelegen aan de achterzijde.

Kookstudio
De eerste verdieping is via een trap bereikbaar, voor goederen is er nog een originele goederenlift beschikbaar. Een riante overloop met de opstelling van de boilerunit en veel bergruimte. Aan de voorzijde nog een extra opslagruimte en een ruimte met sanitaire voorzieningen. Aan de achterzijde bevinden zich drie recent gebouwde appartementen (B & B’s) met vrij uitzicht over de bollenvelden, deze zijn ook via een trap aan de buitenzijde bereikbaar. Er zijn twee 2-kamer appartementen en er is één studio beschikbaar. Alle appartementen zijn keurig en in neutrale kleuren afgewerkt en beschikken over infrarood verwarming, internet en een fraaie badkamer.Tuin

Het totale perceeloppervlakte bedraagt 4.277 m2!

Bijzonderheden

Een heerlijke rustige en landelijke ligging met aan beide zijden vrij uitzicht;
De bedrijfswoning dient te worden gemoderniseerd;
Er is sprake van een bedrijfsmatige bestemming met veel gebruiksmogelijkheden;
Aan de slootzijde ligt een recht van overpad voor de gebruikers van het achtergelegen perceel;
De kookstudio is op de begane grond volledig voorzien van vloerverwarming;
De kookstudio is voorzien van een warmtepomp en 32 zonnepanelen;
Er is veel parkeergelegenheid op eigen terrein;
De verhuurbaarheid van de 3 B & B’s is uitstekend;
Het achtergelegen perceel met agrarische bestemming is nu verpacht;
Het pachtcontract eindigt bij verkoop;
De woning is op dit moment verhuurd, de huurovereenkomst eindigt bij verkoop;
Het onderhoud van de sloot komt voor 50% voor rekening van de eigenaar;
De bedrijfsnaam De Tulphoeve gaat mee met de huidige eigenaren.

Heeft u interesse in deze woning?